Izjava o zasebnosti | Zemljevid spletišča | Kontakt | Pogosta vprašanja
Ta spletna stran je del portala
 
 
 
 
 
 

Publikacije EU

Spletna knjigarna EU Bookshop (http://bookshop.europa.eu/) omogoča enoten dostop do publikacij institucij, agencij in drugih organov Evropske unije, ki jih objavlja Urad za uradne publikacije Evropske unije.

EU Bookshop zagotavlja takojšen dostop do vsebine publikacij z izčrpno bibliografsko opombo. Publikacije v obliki PDF je mogoče prenesti brezplačno. Če publikacija, ki jo iščete, ni na voljo, lahko uporabite funkcijo „PDF na zahtevo“, ki omogoča, da vas po e-pošti obvestimo, ko je na spletišču na voljo dokument v obliki PDF.

Naročite lahko tudi en sam izvod brezplačne publikacije, če je na zalogi. Plačljive publikacije lahko naročite pri enem od naših prodajnih zastopnikov ali pa si brezplačno prenesete datoteko PFD. Publikacije se običajno pošljejo 48 ur po prejemu naročila.

Uporabnik lahko najde publikacije tako z enostavnim in naprednim iskanjem kot z brskanjem po temi ali avtorju (npr.: institucija Evropske unije, agencija ali drug organ). Poleg tega se lahko uporabniki prijavijo na „My EU Bookshop“ in uporabljajo funkcije, prilagojene posamezniku, na primer shranjevanje poizvedb za redno uporabo ali pa možnost elektronskega obveščanja o novih publikacijah, ki uporabnika zanimajo.

Urad za publikacije želi spletno knjigarno EU Bookshop razviti v skupno vhodno točko za vse publikacije Evropske unije. Spletne strani knjigarne so trenutno na voljo v 24 jezikih.

 

 Links to Publications
Office's websites

EU publications:

Research & development:

EU law:

Tenders:

EU directory: