Privacy Statement | Harta site-ului | Contact | Întrebări frecvente
Acest site face parte din
 
 
 
 
 
 

Publicaţiile UE

Site-ul internet Librăria UE (http://bookshop.europa.eu/) reprezintă punctul unic de acces la publicaţiile instituţiilor, agenţiilor şi altor organe ale Uniunii Europene, editate de Oficiul pentru Publicaţii.

EU Bookshop (Librăria UE) oferă o imagine de ansamblu asupra conţinutului publicaţiilor, prin intermediul unor note bibliografice ample. Aveţi posibilitatea de a descărca publicaţii gratuite în format PDF . Dacă publicaţia pe care o căutaţi nu este disponibilă, puteţi folosi funcţia „Format PDF” pentru a fi anunţat, prin email, imediat ce documentul PDF este accesibil pe site.

De asemenea, puteţi comanda un singur exemplar al oricărei publicaţii gratuite, cu condiţia ca aceasta să fie disponibilă. În ceea ce priveşte publicaţiile contra cost, aveţi posibilitatea de a face o comandă pe site-ul EU Bookshop, alegând unul dintre agenţii noştri de vânzări, sau de a descărca versiunea PDF, gratuit. Publicaţiile sunt de obicei livrate în 48 de ore de la primirea comenzii.

Pentru a avea acces la publicaţii, folosiţi funcţiile căutare simplă şi avansată, selectând fie aria tematică, fie autorul (o instituţie, o agenţie sau un alt organ al UE). De asemenea, vă puteţi înregistra în „My EU Bookshop” pentru a avea acces la funcţii personalizate. Astfel, veţi putea salva criteriile de căutare pentru a le folosi frecvent sau veţi fi anunţat prin email în legătură cu apariţia unor publicaţii care vă interesează.

Oficiul pentru Publicaţii îşi propune să transforme EU Bookshop în punctul comun de acces la toate publicaţiile UE. În prezent, site-ul este disponibil în 24 de limbi.

 

 Links to Publications
Office's websites

EU publications:

Research & development:

EU law:

Tenders:

EU directory: