Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Kapcsolat | Gyakran feltett kérdések
Ez a honlap az Europa része
 
 
 
 
 
 

Uniós kiadványok

Az EU-könyvesbolt online szolgáltatás, amely az európai intézmények, ügynökségek és egyéb szervek által készített és az EU kiadóhivatala által publikált kiadványokhoz egy helyen biztosít hozzáférést.

Az online könyvesboltban bibliográfiai adatlapok segítségével tájékozódhat a publikációk tartalmát illetően. A PDF formátumú kiadványok ingyenesen letölthetők. Ha nem találja az Önt érdeklő dokumentumot, a „PDF on request” funkció segítségével értesítést kérhet arról, mikor kerül fel a weboldalra az adott kiadvány PDF-változata.

Az ingyenes kiadványokat – a készlet erejéig – egy példányban meg is rendelheti. Ha fizetős kiadványokat rendel, megrendelését értékesítési pontjainkhoz továbbítjuk; PDF formátumban azonban ezeket a kiadványokat is ingyenesen letöltheti. A megrendelt kiadványokat általában 48 órán belül postázzuk.

A publikációk között kereshet egyszerű vagy bővített keresési módban, böngészhet téma vagy szerzői testület (EU-intézmény, ügynökség stb.) szerint. Továbbá, amennyiben feliratkozik a „My EU Bookshop” szolgáltatásra, személyre szabott funkciókat is igénybe vehet: például elmentheti a keresőkifejezéseket, vagy e-mail értesítést kérhet az Önt érdeklő új kiadványokról.

A kiadóhivatal célja, hogy az EU-könyvesbolt az uniós kiadványok terjesztésének legfontosabb eszközévé váljon. Weboldalunk jelenleg 24 nyelven olvasható.

 

 Links to Publications
Office's websites

EU publications:

Research & development:

EU law:

Tenders:

EU directory: