Tietosuojailmoitus | Sivustokartta | Yhteydenotot | Usein kysyttyä
Tämä on osa Europa-sivustoa
 
 
 
 
 
 

EU-julkaisut

EU Bookshop (http://bookshop.europa.eu/) on verkkopalvelu, jonka kautta voi hankkia Julkaisutoimiston kustantamia EU:n toimielinten, virastojen ja muiden elinten julkaisuja.

EU Bookshop sisältää laajat bibliografiset tiedot julkaisujen sisällöstä. Julkaisuja voi ladata pdf-muotoisina maksutta. Jos haluamasi julkaisu ei ole saatavilla, voit pyytää automaattisen sähköposti-ilmoituksen, kun pdf-versio lisätään sivustolle.

Maksuttomista painetuista julkaisusta voi tilata yhden kopion, jos sitä on varastossa. Maksullisia painettuja julkaisuja tilattaessa on valittava myyntitoimisto, jonka kautta tilaus toimitetaan. Pdf-muodossa kyseiset julkaisut voi kuitenkin ladata ilmaiseksi. Julkaisut lähetetään yleensä 48 tunnin kuluessa tilauksesta.

Julkaisuja voi hakea joko hakutoiminnolla (yksinkertainen tai tarkennettu haku) tai selaustoiminnolla (nimikkeiden selaus aiheen tai tekijän mukaan). Lisäksi on mahdollista kirjautua ”Oma EU Bookshop” -palveluun, joka tarjoaa erilaisia käyttäjäkohtaisia toimintoja: käyttäjä voi esimerkiksi tallentaa osoitetietonsa ja yleisimmät hakukriteerinsä tai tilata sähköposti-ilmoituksen alansa uusista julkaisuista.

Julkaisutoimiston tavoitteena on saattaa EU-julkaisut EU Bookshopin kautta kaikkien saataville. Sivusto on tätä nykyä käytettävissä 24 kielellä.

 Links to Publications
Office's websites

EU publications:

Research & development:

EU law:

Tenders:

EU directory: